Promosi september 2019

By | September 8, 2019

Assalammualaikum semua..

Memandangkan sekarang cuaca tak menentu..

Kejap panas kejap sejuk udara pun berjerebu..

Cuaca begini kita mudah diserang penyakit.

Terutama pada kanak-kanak.

Sebelum kita dan keluarga kita diserang pelbagai virus dan bakteria..

Better we take percaution..

The best imun booster and protection selain vitamin c adalah nutiferon..

Produk semulajadi dari shaklee..

Ianya terbukti berkesan..

Kak Tim dan keluarga dah pun merasa keberkesanannya

Pertama semasa anak sulung kak Tim terkena kayap pada bahagian mata kak Tim cepat-cepat beri Along makan nutiferon. Alhamdulillah kak Tim bertindak awal kayap tak merebak teruk.

Kedua anak kedua kak Tim batuk selsema selama 2 minggu dah makan ubat + antibiotik tak baik-baik juga..

Kak Tim teringat nutiferon masa tu nutiferon baru je kembali ke pasaran alhamdulillah selepas kak Tim beri abam tiga hari nutiferon selsema kering batuk pun berkurangan.

Latest kak Tim jadi kan nutiferon sebagai rutin supplemen untuk sikecil bongsu since lately ni dia mudah dijangkiti virus batuk selsema gara-gara cuaca yang tak sihat kan..

Alhamdulillah nampak perubahan yang positif selsema makin berkurangan batuk pun dah takde.. Lega rasa hati ni.

Since nutiferon ada promosi bulan ni kan kak Tim ambil peluang jadikan stok.

Nutiferon is proven result..tau kawan-kawan better ada dirumah masing-masing.

  • Kalau nak travel tu jangan lupa bawa bagi anak-anak makan siap-siap.

Bukan apa lagi banyak kita berjumpa dengan orang ramai lagi mudah kita diserang pelbagai virus dan bakteria..

Sebab kita tak tahu sapa carrier.

Jadi yang terbaik kita sediakan barrier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge