Pengedar Shaklee Ipoh

By | August 13, 2017

Assalammualaikum semua…

Terlebih dahulu  kak Tim ingin memperkenalkan diri kak tim.

Nama penuh kak tim Fatimahanizan bt A Rahman dan kak Tim adalah anak jati negeri Perak. Dilahirkan di Kampung Tualang Sekah Malim Nawar Perak.

Kak Tim berkelulusan Diploma Kejururawatan dari Puteri Nursing College dan telah pun melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah sains kejururawatan pada tahun 2010.

Kak Tim bertugas sebagai jururawat terlatih di bilik pembedahan di Hospital Pakar Ipoh  (KPJ) selama 7 tahun setengah dan seterusnya bekerja di Pusat Perubatan Ar Ridzuan selama 8 tahun.

Pengedar Shaklee Ipoh

Sekarang kak tim merupakan pengedar sah Shaklee bagi kawasan Ipoh , Gopeng ,kampar,Batu Gajah ,Tronoh dan Seri Iskandar.

Kepada yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee anda boleh la hubungi kak tim disamping mendapatkan khidmat nasihat kesihatan. Dengan pengalaman kak tim sebagai seorang jururawat selama 16 tahun insyaallah kak tim akan cuba membantu dan memberikan khidmat nasihat yang terbaik.

Pengalaman Kak Tim Sebagai Pengguna Shaklee

Kak tim mula mengenali shaklee dengan Ramadhan Set shaklee yang terdiri daripada ESP soy protein ,mealshake dan perfomance drink . Kak tim mengambil ramadhan set untuk menggantikan nasi semasa bersahur kerana perut kurang selesa mengambil nasi semasa bersahur . Alhamdulillah dengan mengambil Ramadhan set perut kak tim berasa selesa dan kekal segar sepanjang bulan puasa , begitu juga dengan suami dan anak – anak kak tim.

Mula jatuh cinta dengan shaklee

Kak Tim mula jatuh cinta dengan produk shaklee apabila kak tim mengikuti program detox bersama shaklee . kak tim mengikuti program detox dengan tujuan mengurangkan berat badan serta ingin kembali sihat..ini kerana paras kolesterol kak Tim agak tinggi secara tak langsung tekanan darah kak Tim pun agak tinggi 160/100 dan terpaksa lah makan ubat hipertensi . Walaupun Kak Tim ni jururawat sakit tetap sakit .

Alhamdulillah dengan mengikut detox program selama 3 bulan berat Kak Tim menurun dari 83 kg kepada 75 kg dan yang paling mengembirakan kak Tim paras cholesterol kak Tim kembali ke paras normal seterusnya tekanan darah tinngi kak Tim terkawal dan doktor mengurangkan dos ubat daripada 5mg kepada 2,5mg sehinnga sekarang .

Bagi mengekalkan tekanan darah kak Tim diparas normal , Kak tim secara konsisten mengambil vitamin omega guard dan garlic.

Kenapa Kak Tim Pilih Shaklee Untuk Bisnes

Pada asalnya tak pernah terpikir untuk berbisnes  tapi bila memikirkan yang  vitamin shaklee  ni bagus dan berkesan seharusnya dikongsi kepada saudara mara dan sahabat handai. Pada permulaannya agak sukar untuk meyakinkan rakan – rakan dan saudara mara..tetapi Kak Tim tidak berputus asa masih terus bercerita tentang kebaikan shaklee dan pelanggan Kak Tim yang pertama adalah bapa saudara Kak Tim dia mengambil set kolesterol phytocol dan Omega alhamdulillah  dia merasakan badannya bertambah sihat serta paras kolesterol kembali ke paras normal , secar jujur pak cik Kak Tim masih mengamalkan omega dan phytocol secara konsisten dan beliau pun telah menjadi ahli shaklee .

Bermula dari situ lah episod bisnes Kak Tim ..sehinnga kini Kak Tim masih lagi menjadi pengedar shaklee yang tegar .

Dengan shaklee Kak tim masih boleh mengamalkan kerjaya kak Tim sebagai jururawat disamping itu menjadi seorang isteri dan ibu yang baik untuk keluarga Kak Tim .

Dengan shaklee juga Kak Tim boleh membantu mereka – mereka yang memerlukan khidmat Kak Tim dari segi kesihata dan pada masa yang sama Kak Tim boleh menjana pendapatan walaupun sudah bersara awal demi keluarga tercinta.

Terima kasih yang tak terhingga Kak tim ucapkan upline  Kak Tim, Puan Raihana  kerana memperkenalkan Kak Tim pada bisnes shaklee serta tak pernah kenal erti jemu membimbing kak Tim dalam bisnes shaklee.

 

Kepada yang ingin   ingin menjadikan shaklee sebagai sumber pendapatan boleh la hubungi Kak Tim insyaallah Kak Tim dan rakan – rakan shaklee yang lain akan akan cuba memberi tunjuk ajar.

kepada  yang ingin mendapatkan vitamin shaklee sila lah hubungi Kak Tim insyaallah Kak Tim akan memberikan  perkhidmatan penghantaran dan khidmat nasihat  yang terbaik.

Jangan teragak – agak ok hubungi Kak Tim  0125197428

pengedar sah shaklee id no 1229987

 

 

One thought on “Pengedar Shaklee Ipoh

  1. Pingback: Lokasi Pelancongan Menarik Di Ipoh Yang Anda Wajib Kunjungi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge