Masalah haid ..settle dengan vitamin shaklee

By | February 8, 2017


Assalamualaikum…semua ..harapan kak tim semua pun sihat sejahtera dan dilindungi allah..
Ok..dah lama tak berceloteh ni..

Pada hari yang berkat ni kak tim nak share sikit..keberkesanan vitamin omega dan gla….sudah tentunya .vitamin terbaik dar shaklee..

 

Testimoni 1.

Baru-baru ni ..kak tim dapat panggilan dari seorang..customer.dia mempunyai masalah keputihan…selepas melahirkan anak yang kedua..sehingga menyebabkan beliau berasa tidak selesa..pada asal kak tim suggest..pengambilan alfafa dan garlic..tp beliau bertanya ada tak vitamin yang tak perlu ambik banyak..kalau blh nak satu jenis je..jadi kak tim suggest kat dia cuba lah ambik gla…alhamdulillah .dalam masa 2-3 hari je dia wassap kak tim dengan gembiranya..keputihan beliau berkurangan…sangat..alhamdulillah seronok sangat dengarnya..seronok kan dapat tolong orang ni …pada wanita2 yang diluar sana sekiranya ada masalah sebegini ..jangan malu bercerita dan jgn takut bertanya..masalah keputihan ni bukan masalah biasa yer ada komplikasinya..

kak tim dulu pun salah seorang yang mempunyai masalah yang sama .dengan pengambilan gla yang consistent..masalah selesai..alhamdulillah

Testimoni 2

2 minggu lepas..seorang lagi customer kak tim..wassap..beliau mempunyai masalah…haid yang tidak teratur..hampir 2 bulan..hingga nenyebabkan beliau …merasa sangat rungsing…akhirnya beliau hubungi kak tim bertanyakan ..vitamin apa yang sesuai untuk masalah beliau..kak tim pun cadangkan pengambilan omega guard dan gla..alhamdulillah ..dalam masa 2 hari sahaja masalah beliau selesai..darah haid yang asalnya keluar sikit2..selepas pengambila omega dan gla ..pengeluaran darah haid beliau lancar..sudah tentunya beliau sangat hepi dan bercadang meneruskan pengambilan omega dan gla secara consistent…

omega guard..

good for women

3 thoughts on “Masalah haid ..settle dengan vitamin shaklee

  1. KSadmin Post author

    Kepada kakak2 adik2 diluar sana..
    Selesaikan masalah anda dengan vitamin terbaik dati shaklee..hubungi kak tim yer..0125197428..pengedar sah shaklee anda

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge