Kebas kaki dan tangan hilang dengan kalsium shaklee

By | December 19, 2016

Assalammualaikum dan selamat pagi ..kak tim ke udara lagi ..setelah seminggu ni sibuk dengan perkahwinan anak buah..baru hr ni ada kelapangan..

Ok..kali ni kak tim nak share lagi yer..tentang keberkesanan..kalsium terbaik shaklee ..iaitu oesteomatrix..

Sebelum ni seorang sahabat mengadu beliau mengalami masalah kebas2 kaki dan tangan..sebagai seorang sahabat juga jururawat..kak tim..cadang kan sahabat kak tim cuba ambil oesteomatrix..alahmdulillah dalam masa yang singkat beliau kemabali merasa selesa masalah kekebasan beliau berkurangan..alhamdulillah seronok rasanya dpt tolong sahabat..kan..dan beliau repeat order..

Terbaru ni sepupu kak tim mengadu kaki beliau..kerap sakit ketika berjalan dan sentiasa tak selesa..ini menyebabkan beliau merasa malas nk kemana2 nak duduk berehat saja kat rumah..tak selesa kan..sebab sakit2..kak tim pun cadang kan pada beliau cuba la ambik..oesteomatrik ..harga pun bukan mahal sangat kan..apa salah nya mencuba kan..alhamdulillah beliau heoi sangat br beberapa hari ambil oesteomatrix ..masalah kesakitan kaki beliau berkurangan juga..seronok nya dia kak tim tengok maklumlah dah lama sangat tak merasa kehidupan yang selesa akibat kaki yang kerap sakit..siap pi jalan2 lagi dengan anak2 ke kl..

Jadi pada ..sahabat2.kat luar sana jom kita kembali ceria dan sihat dengan vitamin terbaik ..shaklee..percaya la sebab kak tim pun dulu kerap sakit alhamdulillah dgn shaklee kak tim sihat kembali..

Pada yang berminat nak cuba vit cerdik shaklee..boleh la hubungi kak tim yer jururawat shaklee anda

0125197428
Cod ipoh..gopeng

Wanita Sihat Keluarga Bahagia :

    , shaklee hilang kebas

3 thoughts on “Kebas kaki dan tangan hilang dengan kalsium shaklee

    1. KSadmin Post author

      kena pastikan punca .kebas2 kaki ni byk faktor penyebab antaranya kurang kalsium ,high cholesterol,kencing manis yang menjadikan ia mudarat apabila punca tidak ditanggani .contoh kolesterol tinggi mendorong kepada heart disease kalsium kurang mendorong kepada osteoarthritis dan kaki kebas juga merupakan early sign of diabetes.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge