Category Archives: Uncategorized

REVOLUSI SET JAGAAN KULIT YOUTH SHAKLEE – REVIEW HARGA

Youth adalah satu revolusi . Dihasilkan dengan lapan paten dan paten yang diproses.   Setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menanggani pelbagai faktor penuaan akibat dari :- Gaya hidup Faktor persekitaran ( radikal bebas ) Faktor penuaan.   Ramuan Youth berasaskan botanical.   Muscadine Grape Polifenol Muscadine Grape berfungsi melindungi dan memperbaiki DNA sel… Read More »

Best nya promosi Mei 2018

  Bestnya Promosi sempena Ramdhan Al Mubaraq   Assalammualaikum dan salam sejahtera pengguna – pengguna hebat Vitamin terbaik Shaklee .   Memandangkan tak lama lagi bulan yang dinantikan oleh semua umat islam sedunia ” Ramadhan Al Mubaraq ” akan tiba sudah tentu ramai yang mencari – cari nutrisi tambahan untuk kekal segar dan bertenaga sepanjang… Read More »

Promosi februari 2018

Dapatkan vitalea for children dengan harga promosi . Promosi sah sehingga 28 hb Februari.   Multivitamin terbaik khas untuk anak – anak tersayang. Kenapa Vita Lea perlu dijadikan pilihan ..         BERITA BAIK COLLAGEN ADA PROMOSI GEMPAK BULAN NI JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DAPATKAN COLLAGEN ANDA..     KENAPA COLLAGEN SHAKLEE PERLU… Read More »

Coenzyme Q10 vitamin untuk kesihatan jantung.

Apakah Coenzym Q10 CoQ10 merupakan zat makanan larut lemak yang hadir semulajadi dan boleh didapati dalam semua bahagian tubuh dan bahan yang menyamai vitamin ini merupakan anti oksida dan menjadi komponen penting kepada beberapa aktiviti berkaitan metabolisma tenaga. CoQ10 banyak dijumpai dalam mitokondria, di mana beberapa siri reaksi biokimia mengambil tempat serta pembentukan tenaga yang… Read More »

Allergik – kulit muka kembali pulih

Assalammualaikum…. Hari ni kak tim nak share..keberkesanan vit c dan vit e shaklee.. Awal bulan ramadhan baru ni..seorang sahabat call kak tim..dia nak order vit c shaklee…katanya dia ada masalah resdung..ok la kak tim pun dapatkan vit c untuk beliau…dan cod kat dia..tapi kak tim terkejut bila jumpa dia..sebelum ni kulit muka dia tak la… Read More »

Hidup ceria kembali..sakit lutut berkurangan

Assalammualaikum… Malam ni kak tim nak share lagi..kehebatan dan keberkesanan  gabungan vitamin terbaik..shaklee.. Omega..oesteomatrix..collagen.. Sebulan sudah mak.sedara kak tim ..jatuh..terhentak kepala lututnya..apa lagi bengkak..le..sakit tu dah tentunya..dia dah pi klinik pun untuk dapatkan rawatan…doktor inject ..ubat tahan sakit..memang la masa tu rasa ok kan dah kena pain killer..tapi sakit masih ada walau pun dah hampir… Read More »

Kekal segar semasa ramadhan

Assalmmualaikum… Jom kekal segar ramadhan nnti.. Ramadhan set merupakan titik permulaan kak tim mengenali product shaklee…kebiasaan…setiap kali ramadhan kak tim akan cari nutrisi yang sesuai utk diambil semasa bersahur..ini kerana perut kak tim ni tak leh terima nasi masa bersahur…. Kak tim dah cuba macam2 tapi tetap tak mengenyangkan dan rasa tak bermaya sepanjang hari… Read More »

Ibu sihat keluarga bahagia

Assalammualaikum…semua Celoteh kak tim pagi ni.. “Ibu sihat keluarga bahagia” Setuju tak semua… Mesti setuju kan…kalau ibu kita selalu sakit..mesti kita risau kan..sape tak sayang ibu kan.. Sebagai ibu kak tim pun nak kekal sihat..kenapa ..sebab kita kena sihat..kalau kita sakit..sape yang akan uruskan keluarga..sebagai ibu..kita memang nak beri yang terbaik untuk keluarga kan ..sebenarnya… Read More »

Cegah sebelum terlambat

Assalammualaikum… Lama tak keudara… Hari ni kak tim nak share kehebatan vitamin terbaik shaklee…vivix.. Ada sorang  customer kak tim ni seorang pesakit renal failure komplikasi dari uncontrol diabetic…yang mana telah mengakibatkan beliau end up dengan renal failure dan sedang menjalani rawatan dialisis.. Tetapi yang paling sedihnya ..akibat dr penyakit beliau..mata beliau hampir..tak nampak..alhamdulillah dengan berkat… Read More »

Kalsium terbaik untuk semua…

  Kalsium terbaik untuk semua… Salam jumaat..semua.. Pagi ni..kak tim nak share keberkesanan..pengambilan vit shaklee  oesteomatrix Kenapa kak tim kata ia berkesan..sebabnya..2 bulan yang lepas seorang sahabat kak tim..mengadu..mengalami kekebasan pada kaki dan tangan..yang kerap selepas beliau pulang dari bercuti ke australia… Jadi sebagai seorang sahabat dan juga jiwa jururawat ..ni kak tim mencadangkan pada… Read More »