Category Archives: Uncategorized

Promosi februari 2018

Dapatkan vitalea for children dengan harga promosi . Promosi sah sehingga 28 hb Februari.   Multivitamin terbaik khas untuk anak – anak tersayang. Kenapa Vita Lea perlu dijadikan pilihan ..         BERITA BAIK COLLAGEN ADA PROMOSI GEMPAK BULAN NI JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DAPATKAN COLLAGEN ANDA..     KENAPA COLLAGEN SHAKLEE PERLU… Read More »

Coenzyme Q10 vitamin untuk kesihatan jantung.

Apakah Coenzym Q10 CoQ10 merupakan zat makanan larut lemak yang hadir semulajadi dan boleh didapati dalam semua bahagian tubuh dan bahan yang menyamai vitamin ini merupakan anti oksida dan menjadi komponen penting kepada beberapa aktiviti berkaitan metabolisma tenaga. CoQ10 banyak dijumpai dalam mitokondria, di mana beberapa siri reaksi biokimia mengambil tempat serta pembentukan tenaga yang… Read More »

Allergik – kulit muka kembali pulih

Assalammualaikum…. Hari ni kak tim nak share..keberkesanan vit c dan vit e shaklee.. Awal bulan ramadhan baru ni..seorang sahabat call kak tim..dia nak order vit c shaklee…katanya dia ada masalah resdung..ok la kak tim pun dapatkan vit c untuk beliau…dan cod kat dia..tapi kak tim terkejut bila jumpa dia..sebelum ni kulit muka dia tak la… Read More »

Hidup ceria kembali..sakit lutut berkurangan

Assalammualaikum… Malam ni kak tim nak share lagi..kehebatan dan keberkesanan  gabungan vitamin terbaik..shaklee.. Omega..oesteomatrix..collagen.. Sebulan sudah mak.sedara kak tim ..jatuh..terhentak kepala lututnya..apa lagi bengkak..le..sakit tu dah tentunya..dia dah pi klinik pun untuk dapatkan rawatan…doktor inject ..ubat tahan sakit..memang la masa tu rasa ok kan dah kena pain killer..tapi sakit masih ada walau pun dah hampir… Read More »

Kekal segar semasa ramadhan

Assalmmualaikum… Jom kekal segar ramadhan nnti.. Ramadhan set merupakan titik permulaan kak tim mengenali product shaklee…kebiasaan…setiap kali ramadhan kak tim akan cari nutrisi yang sesuai utk diambil semasa bersahur..ini kerana perut kak tim ni tak leh terima nasi masa bersahur…. Kak tim dah cuba macam2 tapi tetap tak mengenyangkan dan rasa tak bermaya sepanjang hari… Read More »

Ibu sihat keluarga bahagia

Assalammualaikum…semua Celoteh kak tim pagi ni.. “Ibu sihat keluarga bahagia” Setuju tak semua… Mesti setuju kan…kalau ibu kita selalu sakit..mesti kita risau kan..sape tak sayang ibu kan.. Sebagai ibu kak tim pun nak kekal sihat..kenapa ..sebab kita kena sihat..kalau kita sakit..sape yang akan uruskan keluarga..sebagai ibu..kita memang nak beri yang terbaik untuk keluarga kan ..sebenarnya… Read More »

Cegah sebelum terlambat

Assalammualaikum… Lama tak keudara… Hari ni kak tim nak share kehebatan vitamin terbaik shaklee…vivix.. Ada sorang  customer kak tim ni seorang pesakit renal failure komplikasi dari uncontrol diabetic…yang mana telah mengakibatkan beliau end up dengan renal failure dan sedang menjalani rawatan dialisis.. Tetapi yang paling sedihnya ..akibat dr penyakit beliau..mata beliau hampir..tak nampak..alhamdulillah dengan berkat… Read More »

Kalsium terbaik untuk semua…

  Kalsium terbaik untuk semua… Salam jumaat..semua.. Pagi ni..kak tim nak share keberkesanan..pengambilan vit shaklee  oesteomatrix Kenapa kak tim kata ia berkesan..sebabnya..2 bulan yang lepas seorang sahabat kak tim..mengadu..mengalami kekebasan pada kaki dan tangan..yang kerap selepas beliau pulang dari bercuti ke australia… Jadi sebagai seorang sahabat dan juga jiwa jururawat ..ni kak tim mencadangkan pada… Read More »

Dua dalam 1..masalah resdung selesai..wajah pun sekata

Assalammualaikum.. Dah lama kak tim tak ke udara yer.. Sibuk maklum lah cuti sekolah ..cuti-cuti malaysia dengan keluarga..tercinta.. Ok ..baru..ni customer..kak tim call untuk repeat order..set resdung shaklee..katanya malam tidur dah selesa..kurang bersin pagi2..hidung pun kurang kegatalannya..yang paling dia hepi bila anaknya tegur tona wajahnya sekata…wanita biasa la kan..kulit muka memang no 1..yang dititik beratkan..tu… Read More »

Bagaimana mengawal tekanan darah tinggi..anda

Assalammualaikum semua.. Jom kembali sihat..kali ni kak tim nak share lagi keberkesanan vitamin shaklee yang telah membantu kak tim kembali sihat.. Januari 2016..akak mengalami sakit kepala yang kerap..almost everyday akak terpaksa ambil pain killer (tak bagus yer kerap ambil pain killer) ingat kan migrain tapi bila check tekanan darah ..sentiasa above 140/90..melepasi tahap boderline..normal range… Read More »