Category Archives: keluarga bahagia

Bebas jangkitan dengan vitamin

Assalammualaikum semua Hari ni baru berkesempatan..nak update story..kat blog.. Kak tim nak share..keberkesanan mengamalkan vitamin..dalam kehidupan harian… Sepanjang ramadhan baru ni kak tim memang tak banyak berehat..ada project kuih raya.atas permintaan..kawan -kawan..buat la juga..kan.malam sibuk dengan terawih nya…..boleh dikatakan memang takde la rehat waktu siang harinya… Bila tiba hari raya..memang sibuk la kan open house… Read More »

Kalsium terbaik untuk semua…

  Kalsium terbaik untuk semua… Salam jumaat..semua.. Pagi ni..kak tim nak share keberkesanan..pengambilan vit shaklee  oesteomatrix Kenapa kak tim kata ia berkesan..sebabnya..2 bulan yang lepas seorang sahabat kak tim..mengadu..mengalami kekebasan pada kaki dan tangan..yang kerap selepas beliau pulang dari bercuti ke australia… Jadi sebagai seorang sahabat dan juga jiwa jururawat ..ni kak tim mencadangkan pada… Read More »