Best nya promosi Mei 2018

By | May 2, 2018

 

Bestnya Promosi sempena Ramdhan Al Mubaraq

 

Assalammualaikum dan salam sejahtera pengguna – pengguna hebat Vitamin terbaik Shaklee .

 

Memandangkan tak lama lagi bulan yang dinantikan oleh semua umat islam sedunia ” Ramadhan Al Mubaraq ”

akan tiba sudah tentu ramai yang mencari – cari nutrisi tambahan untuk kekal segar dan bertenaga sepanjang Ramadhan.

Terutama pada yang bekerja , berniaga  dan yang sedang belajar sudah tentu memerlukan vitamin dan nutrisi yang baik supaya boleh kekal fokus dalam tugasan seharian.

 

 

Sempena Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi pakar – pakar nutrisi shaklee mencadangkan beberapa jenis

vitamin dan nutrisi yang sesuai sangat diamalkan sepanjang tempoh berpuasa.

 

 

Sempena Ramadhan kali ini shaklee begitu prihatin dan telah memberi potongan harga yang amat menarik  seperti di lampiran :-

 

Setiap pembelian 2 botol (Twin Pack )

  1. Perfomance Drink
  2. Meal Shake perissa vanilla
  3. Cinch Shake Mix

Anda layak mendapat 10% diskaun beserta Eco green bag secara percuma.

 

Manakala  dengan setiap pembelian set cleanse and burn  dan set revitalise  anda juga akan diberi Eco Green Bag yang cantik dan praktikal.

 

 

 

 

Shaklee bukan sahaja prihatin dengan kesihatan dalaman malahan kecantikan luaran juga dititik beratkan dengan itu Shaklee telah berbesar hati melanjutkan promosi dengan setiap pembelian Youth skin set anda akan diberi secara PERCUMA Radiance C dan E yang bernilai Rm437 .

 

Promosi akan berakhir pada 31 Mei 2018.

 

Shaklee bukan sahaja menitik beratkan kesihatan dan kecantikan orang dewasa malah untuk si manja kesayangan

pun disediakan dengan itu shaklee telah melanjutkan lagi promosi set jagaan bayi dengan pembelian 3 set dengan

harga 2 set untungnya . Dah lah dapat harga yang berbaloi dapat pula tuala bayi yang berkualiti tinggi.

Boleh la belikan untuk simanja ataupun dijadikan hadiah pada rakan – rakan dan sedara mara yang baru menerima cahaya mata.

Set jagaan bayi Shaklee terbukti selamat digunakan dan boleh digunakan tanpa was – was.

 

 

Best kan promosi Mei kali ini rugi kalau tak grab . kalau ada yang berminat nak mencuba mana – mana promosi

seperti yang dinyatakan jangan teragak – agak hubungi Kak Tim .

 

HP 0125197428

COD IPOH PERAK

ONLINE DELIVERY SATU MALAYSIA.

 

One thought on “Best nya promosi Mei 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge