Bebas jangkitan dengan vitamin

By | July 13, 2017

Assalammualaikum semua

Hari ni baru berkesempatan..nak update story..kat blog..

Kak tim nak share..keberkesanan mengamalkan vitamin..dalam kehidupan harian…

Sepanjang ramadhan baru ni kak tim memang tak banyak berehat..ada project kuih raya.atas permintaan..kawan -kawan..buat la juga..kan.malam sibuk dengan terawih nya…..boleh dikatakan memang takde la rehat waktu siang harinya…

Bila tiba hari raya..memang sibuk la kan open house sana..open house sini..rumah sendiri pun asyik kena serbu..memang ramadhan dan raya tahun ni really guna full energy…tp alhamdulillah kak tim masih maintain sihat..

Lepas raya satu family kak tim diserang virus selsema batuk dan demam..bukan tak bg depa vitamin tapi biasa la depa ambil tp tak consistent..puas membebel..dah besau 2 belaka..payah nk cakap..

Tp alhamdulillah kak tim free from virus..

Kesimpulannya..pengambilan vitamin yang consistent..memberi kesan yang positif pada kesihatan kita…lepas ni kak tim akan make sure tims family..boost up their imun system of coz la dengan mengamalkan vitamin..shaklee

#Vitalea..multivitamin..terbaik..
menyihatkan badan dan mencegah dari jangkitan virus..

#omega..good for heart and blood circulation..

Jantung sihat badan pun sihat kan..
2 vitamin ni kak tim amalkan secara consistent…

Hubungi kak tim untuk dapatkan khidmat nasihat untuk pengambilan vitamin..secara..betul..

Nursing 😚 shaklee ..
0125297428

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge