Apa yang bestnya promosi Shaklee bulan November 2018

By | November 3, 2018

Assalammualaikum rakan sihat kak Tim ..apa khabar semua..moga sihat sejahtera hendaknya.

Meh kita tengok apa yang Shaklee sediakan untuk promosi November 2018

Bulan ni Omega Guard ada offer tau

Pembelian 2 botol rakan – rakan semua layak mendapat 5% diskaun.

Manakala  dengan  setiap pembelian 6 botol akan dapat percuma sebotol Omega Guard.

Bestkan..boleh jimat banyak bulan ni korang.

Boleh ajak kawan – kawan kongsi ni kalau nak lagi jimat.

Related image

 

Kak Tim memang sangat – sangat sarankan semua orang tak kira kanak – kanak , orang dewasa dan warga tua amalkan omega dalam kehidupan seharian .

Kerana Omega amat bagus untuk mengekalkan tahap kesihatan .

Bagaimana  omega mengekalkan tahap kesihatan kita meh kak Tim jelaskan.

 

Apa itu Omega Guard

Omega Guard adalah supplement atau makanan tambahan minyak ikan  omega 3.

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA.

Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Fungsi EPA

  • Mencegah kanser
  • Mencegah pembekuan darah
  • Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
  • Baik untuk pesakit jantung
  • Menghindar tekanan perasaan
  • Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA

  • Mencegah asma
  • Meningkatkan daya seksual
  • Mencegah sakit kulit
  • Mengelakkan kanser payu dara
  • Mengelak kanser prostat
  • Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
  • Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan

 

Banyakkan kebaikan Omega .

Di pasaran terdapat banyak jenis vitamin  omega ni bermacam – macam jenama tetapi kak Tim amat sarankan rakan – rakan sihat Kak Tim memilih Omega Guard keluaran Shaklee.

Kenapa kak Tim cadangkan rakan – rakan sihat Kak Tim pilih Omega Guard Shaklee sebagai vitamin kesihatan.

Terdapat 6 sebab kenapa Omega Guard Shaklee perlu dijadikan pilihan.( seperti dalam gambarajah )

 

Image result for omega shaklee

 

Jelaskan kenapa Omega Guard perlu dijadikan pilihan. Orang tua – tua selalau je cakap Alah membeli menang memakai. Begitu jugala dengan pemilihan vitamin , pastikan pilih vitamin yang selamat dan berkesan.

Apa lagi yer offer dari Shaklee Bulan November ni.

Memandangkan ramai yang berminat dengan sikuning yang cantik pada bulan oktober yang lepas. Maka  bulan ni Shaklee akan sambungkan lagi  free gift berupa travel bag yang berwarna kuning khas  untuk setiap pembelian Youth Skin Set best kan.

Mana yang tak berkesempatan beli Youth Skin Set bulan oktober yang lalu boleh la dapatkan sikuning  yang cantik bulan ini.

Youth skin Set ni memang dah terkenal dengan set jagaan kulit yang bebas kimia dan telah mendapat perhatian ramai .

Rugi tau kalau tak cuba Youth skin Care disamping mendapat kulit yang sihat dan cantik malah ia selamat digunakan tanpa was – was.

Promo Youth November 2018

Apa lagi ye yang bestnya bulan November ni dari Shaklee.

Promosi November 2018 ShakleeBaby murah-murah sangat

 

Wah bestnya bulan ni ada 30% diskaun untuk setiap pembelian produk jagaan bayi dah boleh beli per unit pulak tu.

kalau beli by set boleh dapat free bag dan baby towel lagi best.

Pada yang ada baby kecil tu elok sangat gunakan set jagaan bayi dari Shaklee ni tau .

Kak Tim memang sarankan sangat ibu – ibu gunakan set jagaan bayi Shaklee sebab..

Ia selamat digunakan dan tiada risiko kesan sampingan yang boleh memudaratkan bayi.

 

Bestkan Offer Shaklee November .

 

kalau ada yag terbekenan boleh je hubungi kak Tim

Pengedar Shaklee Ipoh (COD)

Pengedar shaklee Satu Malaysia ( Online Delivering )

 

hp 0125197428

One thought on “Apa yang bestnya promosi Shaklee bulan November 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge