Allergik – kulit muka kembali pulih

By | July 3, 2017

10-Kebaikan-E-ComplexAssalammualaikum….

Hari ni kak tim nak share..keberkesanan vit c dan vit e shaklee..

Awal bulan ramadhan baru ni..seorang sahabat call kak tim..dia nak order vit c shaklee…katanya dia ada masalah resdung..ok la kak tim pun dapatkan vit c untuk beliau…dan cod kat dia..tapi kak tim terkejut bila jumpa dia..sebelum ni kulit muka dia tak la teruk..tp masa tu kak tim tengok kulit mukanya macam allergik sesuatu…rupanya allergik produk kecantikan…jenama apa..tk pulak diceritakan..

Kak tim ..cadangkan..dia ambik vit c dan vit e secara konsisten.kak tim cadangkan beliau makan vit c dan vit e..2 biji..2 kali sehari pagi masa sahur..dan masa berbuka..

Alhamdulillah dalam masa 10 hari ..je masalah selesai..dan yang paling best nya ..masa hari raya dia datang ke rumah kulit muka dia cantik berseri dan dia tersangat lah happy..dan bertekad meneruskan pengambilan vit c dan vit e..secara berterusan…

Pada sahabat2 kat luar sana .. jom kembalikan keceriaan dan kesihatan kulit kita dengan vitamin terbaik shaklee..

Hubungi kak tim.yer.untuk dapatkan vitamin penyelesai masalah anda…0125197428

Pengedar sah shaklee id 1229987

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge