Monthly Archives: July 2017

Bebas jangkitan dengan vitamin

Assalammualaikum semua Hari ni baru berkesempatan..nak update story..kat blog.. Kak tim nak share..keberkesanan mengamalkan vitamin..dalam kehidupan harian… Sepanjang ramadhan baru ni kak tim memang tak banyak berehat..ada project kuih raya.atas permintaan..kawan -kawan..buat la juga..kan.malam sibuk dengan terawih nya…..boleh dikatakan memang takde la rehat waktu siang harinya… Bila tiba hari raya..memang sibuk la kan open house… Read More »

Allergik – kulit muka kembali pulih

Assalammualaikum…. Hari ni kak tim nak share..keberkesanan vit c dan vit e shaklee.. Awal bulan ramadhan baru ni..seorang sahabat call kak tim..dia nak order vit c shaklee…katanya dia ada masalah resdung..ok la kak tim pun dapatkan vit c untuk beliau…dan cod kat dia..tapi kak tim terkejut bila jumpa dia..sebelum ni kulit muka dia tak la… Read More »