Monthly Archives: May 2017

Kekal segar semasa ramadhan

Assalmmualaikum… Jom kekal segar ramadhan nnti.. Ramadhan set merupakan titik permulaan kak tim mengenali product shaklee…kebiasaan…setiap kali ramadhan kak tim akan cari nutrisi yang sesuai utk diambil semasa bersahur..ini kerana perut kak tim ni tak leh terima nasi masa bersahur…. Kak tim dah cuba macam2 tapi tetap tak mengenyangkan dan rasa tak bermaya sepanjang hari… Read More »

Ibu sihat keluarga bahagia

Assalammualaikum…semua Celoteh kak tim pagi ni.. “Ibu sihat keluarga bahagia” Setuju tak semua… Mesti setuju kan…kalau ibu kita selalu sakit..mesti kita risau kan..sape tak sayang ibu kan.. Sebagai ibu kak tim pun nak kekal sihat..kenapa ..sebab kita kena sihat..kalau kita sakit..sape yang akan uruskan keluarga..sebagai ibu..kita memang nak beri yang terbaik untuk keluarga kan ..sebenarnya… Read More »

Ganti ubatan dengan vitamin

Assalammualaikum… Lama kak.tim menyepi ..nape agaknya..mencari ilham..untuk dikongsikan… Ok..kali ni kak tim nak kongsi ..kajian yang kak tim buat kat diri sendiri.. Baru ni kak tim sakit tekak..selsema..batuk sikit2..ada kahak la juga..badan rasa nak demam tak demam..semua ni tanda2 kak tim dijangkiti virus…kebiasaan bila kak tim kena sakit2 macam gini ..confirm jumpa doktor nya ..kak… Read More »